Tweedehands vinyl

Tweedehands vinyl koopt u bij Diggers Recordstore

Welkom bij Diggers Recordstore, een muziekwinkel in Tilburg met een ruim aanbod van tweedehands vinyl! Wij bieden zowel LP’s en singles als collectors items aan. Op onze website vindt u ons complete aanbod. U zult direct zien dat een bezoekje aan onze winkel absoluut de moeite waard is!

Vele diverse muziekstijlen

In onze winkel vindt u tweedehands vinyl in vele diverse muziekstijlen, waaronder Pop, Rock, Soul & Jazz, Metal, Cabaret en nog veel meer. Bent u op zoek naar een specifieke artiest of een bepaalde oude soundtrack? De kans is groot dat u deze bij ons aantreft. De collectie wordt dagelijks aangevuld met nieuwe items. Wij houden onze ogen namelijk altijd open voor unieke LP’s en singles. Hier geven wij dan ook een goede prijs voor. Wij kennen onze klanten als geen ander en kunnen daarom ook goed inschatten waar zeker interesse voor is. Ondanks het feit dat u in onze winkel tweedehands vinyl aanschaft, kunt u rekenen op uitstekende kwaliteit. Voordat wij LP’s en dergelijke in onze winkel leggen, worden deze uitvoerig gecontroleerd op eventuele schade. Ook wordt al het tweedehands vinyl gewassen en opnieuw voorzien van een binnen- en buitenhoes.

 Tweedehands vinylNeem gerust contact op

U vindt ons gehele assortiment en de bijbehorende prijzen online. Muziekliefhebbers en fanatieke verzamelaars zullen zeker hun ogen uitkijken in onze recordstore! Heeft u vragen of wilt u iets weten over onze producten? Wij staan u graag te woord. Bel ons dus gerust of laat uw gegevens achter via het contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk op uw vraag/opmerking.

   Contact     Aanbod