Roadburn Tilburg

Koop diverse platen van Roadburn in Tilburg bij ons

Roadburn is een internationaal festival voor stonerrock, doom, psychedelica en avant-garde metal. Al meerdere jaren vindt Roadburn in Tilburg plaats. Heeft u dit festival wel eens bezocht of bent u dat van plan? Dan kunt u nu ook thuis nagenieten van alle muziek en de artiesten, want veel platen koopt u gewoon bij Diggers Recordstore!

Roadburn TilburgKom ons ruime aanbod eens bekijken

Op Roadburn in Tilburg spelen vaak veel diverse bands en artiesten, waaronder Paradise Lost, Lee Dorrian en Neurosis. De muziekliefhebber zal dit festival dan ook niet graag willen missen! Het is dan ook niet voor niets dat het festival ieder jaar weer is uitverkocht. Ook wij van Diggers Recordstore zijn groot fan van Roadburn en doen ons best om zoveel mogelijk LP’s en singles te verzamelen. Wij kopen deze in tegen een goede prijs. Mocht u nog een mooie collectie hebben, dan staan wij hier altijd voor open. Neem ze gerust eens mee naar onze winkel of maak een afspraak, dan komen wij bij u langs om de platen te bekijken en deze eventueel over te kopen.

Wij helpen u graag

Bent u op zoek naar een bepaalde plaat die u heeft gehoord op Roadburn in Tilburg of ergens anders? Laat ons gerust weten wat u zoekt. Wellicht hebben wij het gewoon in de winkel liggen. Wanneer dit niet het geval is, kunnen wij u bellen zodra wij het item binnen hebben. Indien nodig kunnen wij de plaat zelfs voor u reserveren. Een goede, persoonlijke service vinden wij immers zeer belangrijk!

   Contact     Aanbod