Muziekwinkel Oosterhout

Muziekwinkel nabij Oosterhout voor diverse LP’s en singles

Van harte welkom bij Diggers Recordstore! U bent op zoek naar een muziekwinkel in Oosterhout of omstreken en zodoende bent u hier terecht gekomen. In onze recordstore vindt u een ruim aanbod van LP’s, tweedehands vinyl en collectors items. Wij kopen regelmatig nieuwe items in van diverse muziekstijlen, waaronder Pop, Rock en Metal. Hierdoor is er voor ieder wel wat wils!

Over ons

Onze naam is afkomstig van de Diggers. Dit was een groep van radicale kunstenaars die in de jaren ‘60 een grote invloed had op de opkomende sub-cultuur. Deze uitte zich onder andere in de Summer of Love met slogans als ‘Do your own thing’. Deze groep was voor onze platenzaak de ultieme inspiratiebron. Daarom bieden wij niet alleen oude platen aan, maar is onze winkel ook een podium voor jong talent in de regio Tilburg. In onze muziekwinkel nabij Oosterhout vinden regelmatig leuke evenementen plaats zoals live optredens. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven! Hier plaatsen wij tevens onze nieuwste items op.

Reken op onzeMuziekwinkel Oosterhout uitstekende service

Zie u online een item waar u in geïnteresseerd bent? Dan kunt u dit laten weten door op de button te klikken. Wellicht bent u op zoek naar een specifieke single die wij op dit moment niet aanbieden in onze winkel. Ook dan kunt u dit aan ons doorgeven. Wij brengen u dan op de hoogte zodra wij deze plaat wel hebben en kunnen deze zelfs voor u reserveren!

   Contact     Aanbod