Muziekwinkel Oisterwijk

Muziekwinkel nabij Oisterwijk voor de echte liefhebber

Bent u geïnteresseerd in oude platen tegen zeer interessante prijzen? Kom dan gauw eens rondkijken in onze muziekwinkel nabij Oisterwijk! Hier vindt u een ruim assortiment van LP’s, singles en collectors items. Wat denkt u bijvoorbeeld van ABBA, Bob Dylan, Elvis Presley en Golden Earring? Dit is natuurlijk slechts een greep uit ons aanbod. Maar ook krijgen wij regelmatig prachtige collectors items binnen. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over onze muziekwinkel!

De grootste collectie van Nederland

Wij zijn continu op zoek naar LP’s en singles en betalen daar natuurlijk ook een goede prijs voor. Uiteraard letten wij altijd op de kwaliteit en verkopen wij het pas nadat wij alles zorgvuldig hebben gecontroleerd. Vooral Pop en Rock uit de jaren zeventig en tachtig heeft onze voorkeur. Dit zijn immers de echte klassiekers waar veel muziekliefhebbers en verzamelaars erg blij van worden! In onze muziekwinkel nabij Oisterwijk vindt u tevens de grootste collectie singles van heel Nederland. Deze zijn overzichtelijk gerangschikt op genre en alfabet. U kunt tevens ons assortiment online bekijken door deze te filteren op LP’s, singles en collectors items.

Laat ons weten watMuziekwinkel Oisterwijk u zoekt

Bent u op zoek naar een specifiek item en kunt u deze niet vinden tussen ons aanbod? Laat het ons dan gerust weten, wij bellen u dan zodra wij deze binnen hebben. Indien nodig kunnen wij deze zelfs voor u apart houden. Een goede service staat bij ons dus hoog in het vaandel! Ook vinden wij het belangrijk om continu scherpe prijzen aan te bieden. Kom gerust eens kijken in onze muziekwinkel nabij Oisterwijk en ontdek het zelf!

   Contact     Aanbod