Music store Tilburg

Music store in Tilburg met unieke platen

Kent u onze music store in Tilburg al? Hier vindt u een breed scala aan tweedehands vinyl. Al onze platen zijn zorgvuldig voor u gepresenteerd op genre en alfabet. Hierdoor vindt u snel die ene artiest of die mooie single. Kom snel een kijkje nemen want de echte muziekliefhebber of verzamelaar zal zeker slagen.

Music store TilburgDe specialist in tweedehands vinyl

Of u nu op zoek bent naar Rock, Metal, Pop of Folk; u vindt het allemaal bij Diggers Recordstore. Wij hebben een grote passie voor muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig en daar zijn wij dan ook altijd naar op zoek. Heeft u nog mooie platen liggen? Dan kopen wij deze graag van u over tegen een goede prijs! Ook voor grotere partijen staan wij open. Neem gerust contact op om een afspraak te maken, dan komen wij bij u langs om uw collectie te bekijken. Uiteraard nemen wij deze alleen over wanneer ze nog in goede staat zijn. Ons vinyl wordt altijd zorgvuldig nagekeken op eventuele schade. Daarnaast wordt het altijd gewassen en voorzien van een nieuwe binnen- en buitenhoes. Hierdoor zult u niet eens merken dat het om tweedehands vinyl gaat!

Volg ons en blijf op de hoogte

Bent u op zoek naar zeldzame platen van hoge kwaliteit? Dan is een bezoek aan onze music store in Tilburg absoluut de moeite waard! Onze collectie wordt regelmatig aangevuld. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwste platen of collectors items? Volg ons dan zeker op Facebook!

   Contact     Aanbod