Mundial Tilburg

Festival Mundial te Tilburg

Op 25 juni vindt festival Mundial weer plaats in Tilburg! De echte muziekliefhebber zal dit festival niet graag missen. Wat er zo uniek is aan dit festival? Niet alleen de 10 podia met grote talenten, maar ook de mix van wereldwijde cross-overs en de verschillende foodtrucks met de meest verse gerechten. Er is zelfs een Urban Farm Area waar u van alles kunt leren over lokaal en biologisch eten en duurzaamheid.

Mundial TilburgBands en artiesten die de moeite waard zijn

Kortom: Festival Mundial in Tilburg is anders dan alle andere festivals! In deze creatieve wereld ontdek je de mooiste muziek, de kleurrijke culturen, de mensen en het eten. De bands en artiesten die optreden zijn zeker de moeite waard. Wat denkt u bijvoorbeeld van woestijnrockband Tinariwen uit Noord-Mali, de stoere Marokkaanse Hindi Zahra, elektronische band Modestep en natuurlijk de reggae van Christopher Martin. Bent u op zoek naar mooie platen van deze artiesten? Of zoekt u een bepaald collectors item? Dan is het zeker de moeite waard om eens in onze winkel te komen kijken, waar wij talloze singles en LP’s aan u presenteren. Al ons tweedehands vinyl is uitvoerig gecontroleerd op eventuele schade en tevens gewassen. Zo weet u altijd zeker dat u kwaliteit in handen heeft.

Kom naar onze winkel

Ook wanneer u op zoek bent naar muziek die u heeft gehoord op festival Mundial in Tilburg, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een ruime collectie waar iedere muziekliefhebber of verzamelaar wel kan slagen! Kom gerust eens kijken en laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

   Contact     Aanbod