LP Tilburg

De mooiste LP’s koopt u in Tilburg

Bent u op zoek naar een recordstore in Tilburg waar u mooie LP’s kunt vinden? Dan mag u Diggers absoluut niet overslaan! In onze winkel vindt u prachtig gepresenteerde vinyl platen, LP’s en singles. Maar ook voor collectors items bent u bij ons absoluut aan het juiste adres. Hieronder leest u meer over onze muziekwinkel en wat u kunt verwachten.

LP TilburgU heeft altijd kwaliteit in handen

Iedere plaat die bij ons binnenkomt wordt gewassen en uitvoerig gecontroleerd op eventuele schade. Vervolgens wordt deze opnieuw voorzien van een binnen- en buitenhoes voor verkoop. Koopt u een plaat bij ons, dan weet u dus altijd zeker dat u kwaliteit in handen heeft. Dit doet echter niets af aan de prijs, want wij bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U zult absoluut versteld staan van onze ruime collectie LP’s in Tilburg. Deze zijn overzichtelijk gerangschikt op genre en alfabet waardoor u altijd snel vindt waar u naar op zoek bent.

Heeft u nog mooie platen?

Dankzij onze passie voor muziek zijn wij altijd geïnteresseerd naar unieke LP’s in Tilburg en omstreken. Hier betalen wij dan ook een goede prijs voor. Uiteraard kopen wij alleen platen in die wij denken weer te kunnen verkopen. Wij kennen onze klanten immers als geen ander en weten welke muziek altijd in de smaak valt! U kunt hierbij denken aan onder andere pop en rock uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Heeft u grotere aantallen? Dan komen wij graag bij u langs om te kijken om uw collectie te bekijken en deze eventueel over te nemen.

   Contact     Aanbod